Monday, March 15, 2010

Suomi suomalaisille = Deutchland fur deutche Kansallismielisyys on elävää voimaa kansakuntien puolesta yhteiseksi hyväksemme, kuten somalien kotiutus

Suomi suomalaisille = Deutchland fur deutche
Kansallismielisyys on elävää voimaa kansakuntien puolesta yhteiseksi hyväksemme, kuten somalien kotiutus takaisin kotikonnuilleen
Kaikkihan me rakastamme kotikontujamme ;)?
Aito suomalainen Seppo Lehto maahanmuuttoministeriksi kansaamme kusettavan astrid thorsin ja ryssäläissveduista koostuvan maahanmuuttoministeriönsä parasiittien sijaan
------------------------------------------------------------------
Maahanmuuttokriittinen islamia ja xenofiilivirkamiehien virkarikoksia vastustava Seppo Lehto eurooppalaisena eurooppalaisuuden ristiretkellä maanosamme islamisoittamista vastaan:
KATSE OIKEAAN PÄIN SEPPO LEHDON TAPAAN NIIN EI TULE VÄÄRÄT ARVOVALINNAT EDES ETEEN:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------

2 comments:

Kansallismielinen tamperelainen ensisijassa kokonaisen miehittämättömän Suomen asialla: Matuinvaasio ulos kaikilta alueiltamme Moskovan miehitysjoukkoja myöden said...

Mainilan laukauksia HS:ssa ja Ilta-Lehdessä: Xenofiili- ja komutaustaiset ns. apurahaloisemme leikkivät tutkijoita vailla alkeellisinta objektiivisuutta. Monasti ovat itse jopa käyttäneet adoptiolakia saadakseen ratsastaa "rasismilla" auringonlaskuun:

Stalin olisi ylpeä tästä disinfosta mitä HS:n punikkitoimittajat suoltavat:

Lehti:
Maahanmuuttotutkijoita uhkailtu

Tiistai 16.3.2010 klo 07.49

Helsingin Sanomien haastattelema asiantuntija pitää tilannetta poikkeuksellisen vakavana.

Maahanmuuttoon erikoistuneet yliopistojen tutkijat ovat joutuneet Helsingin Sanomien mukaan rajujen uhkausten ja kunnianloukkausten kohteiksi nettikirjoittelussa.

Helsingin yliopiston kansleri Ilkka Niiniluoto pitää tilannetta harvinaisen vakavana.

- Sitä voi verrata sellaisiin historiallisiin tilanteisiin kuin Stalinin ajan Neuvostoliitto tai se, kun Galileo Galilei joutui katolisen kirkon inkvisition uhriksi, hän vertaa Helsingin Sanomien haastattelussa.

Lehden mukaan pahimmillaan tutkijat pelkäävät rasistisia hyökkäyksiä niin paljon, etteivät he uskalla ottaa osaa julkiseen keskusteluun.

- Pelko ei saa mennä niin pitkälle, ettei uskalla kommentoida. Jos tämä on oikeasti turvallisuuskysymys, yhteiskunnan on puututtava siihen.


PÄIVI PELKONEN
paivi.pelkonen@iltalehti.fi

Unknown said...

Kuolema isänmaan pettureilke molari / bätmän / janitski// tuomioja!!!