Sunday, October 07, 2007

Kansallismielinen profeetta Muhammediin ja islamiin kohdistunut pilapiirroskilpailu on huomioitu jo eri maanosissa. Odottelemme tuloksia lähiaikoina

Suosittelemme oheista profeetta Muhammed ja islam-kriittistä Seppo Lehdon pilakuvaa "Face of prophet Muhammed" kaikille kouluille ja oppilaitoksille islamkriittisenä näkökantana ja suomalaisen kansallismielisen taiteen maailmanlaajuisesta levityksestä Kansallismielinen profeetta Muhammediin ja islamiin kohdistunut pilapiirroskilpailu on huomioitu jo eri maanosissa. Odottelemme tuloksia lähiaikoina äärimuslimien mylvintänä ja sorkkien kuovintana. Muistakaamme että lähestymme joulua ja syksyllä siat tapetaan, jotta jouluna on kystä kyllä ja sika irti nahoistaan joulupöydissämme Tamperelaisen tunnetun kansallismielisen pilakuvataiteilija Seppo Lehdon islamkriittinen puheenvuoro leviää netissä kuin kulovalkea pahimpaan kuloaikaan hyppien oksalta oksalle http://www.blogger.com/profile/03995513670668783616 Muhammed pilakuvana ja pilakuvina leviää eri uutisryhmien kautta monilla eri kielillä nach und durch - keinoin esteet tieltään raivaten http://groups.google.fi/group/uk.politics.misc/browse_thread/thread/c2ca6300bafea96/3f783ac4c8232797?hl=sv&lnk=st&q=mohammed+caricature&rnum=1#3f783ac4c8232797 Olemme aidon suursuomalaisen kansallismielisyyden esiintuojia. Annamme puheevuoroja tämä blogin kautta erilaisille suomalaisille aidoille ajattelijoille, jotka edustavat puhdasta kansakunnan etua, eivätkä kateellista puoliryssäläistä tuhnusuomalaista ( Pentti Linkola - termi ).

-------------

-------------------------------------

3 comments:

Tampere Tunnetuksi Vapausotamme 1918 taistelupaikkana ja kommunistisen Suomen syrjäyttämisenä itsenäisyytemme alussa said...

Kavahtakaamme itsesensuuria

Tarkennuksia ja korjauksia objektiivisesti;)
toimituksen Turun ylioppilaslehden nettijulkaisuun
( Viite: Petri Rautiaisen palaute 12.10.2007 klo 0.09 )

Tekijänoikeuksien oikeuskäytäntötulkintojen mukaan kuvamanipulaatio on itsellinen teos ja kun kyseessä on julkisuudessa toimiva henkilö niin samoin on ns. korkeampi kynnys kysyä erikseen lupaa.

Ns. teatteritaide kuppaa veronmaksajia jonninjoutavuuksilla erikseen palkatulla aiemman maatalousyhteiskunnan loisten tapaan siivellämme eläen( termi on todella ollut käytössä jopa suomalaista joutoväkeä tarkoittaen).

Parasta on ilman ennakkosensuuria toteutettava poliittinen teatteri ilman raskaita niin verotuksellisesti kuin itsesensuurillisesti olevia yhteisöjä, jotka ovat pienten klikkien hallitsemia mm vapaamuurarit ja 1970-luvun taistolaiset.

Komiikka ja satiiri ovat taiteen aloja. Kuulun taiteilijasukuun. Yksi veljeni on tunnettu taiteilija ja 2 siskoanikin pitää näyttelyitä säännöllisesti.

Historian tuntemuksesi on ennakkoluulon värittämä. Saksan keisarikunnan lippu ei ollut NSDAP:n käytössä vaan nimenomaan Suomen jääkärien koulutuksen aikaan. Siinä symboliikkaa mikä soi jääkärimarssin tahdissa Locktedin jääkärileiriä muistaen, sekä vapaussoturiemme panosta maamme vapauttamiseksi tsaari- ja neuvosto-Venäjän vallan alta.

Väitteesi perusteella voisi olettaa että kaikki julkisuudessa toimijat toimivat vain "ettet halua avointa keskustelua vaan pelkkää kuuluisuutta itsellesi" periaatteella. Näinhän ei kai voine ajatella jos olemme ajattelevia ihmisiä?

Olemmehan molemmat ajattelevia, emmekä vain puolinaisia keskeneräisiä ajatuksia ennakkoasenteella kylväviä ihmisiä? ;)

Minä en peloittele vaan toimin peloittelijoita ja ympärileikkaajatahoja vastaan, niin ettei heidän pelonkulttuuristaan tule osa meidän vaikenemiskulttuuriamme.

Selvennyksenä ja todisteena ajatusteni johdonmukaisuudesta esim. HS:n 11.10.2007

http://tampere-tunnetuksi.blogspot.com

VIISAITA VASTAUKSIA VAIKEISIIN KYSYMYKSIIN

HS-raati: Uskonnollisen fanatismin pelko voi johtaa itsesensuuriin

Julkaistu: 11.10.2007 23:05

Jyrki Räikkä

HS-raati: Uskonnollisen fanatismin pelko voi johtaa itsesensuuriin

Niukka HS-raadin enemmistö katsoo, että uskonnollisen fanatismin pelko rajoittaa sananvapautta Suomessa.

Kysymyksen teki ajankohtaiseksi Yleisradion aie olla esittämättä kymmenosaisen Miksi demokratia? -dokumenttisarjan jaksoa Bloody Cartoons, joka selvittää Tanskan Muhammed-pilapiirroskohun taustoja.

Yle kiisti, että dokumentin jättäminen ohjelmistosta liittyisi sen sisällön arkaluontoisuuteen. Helsingin Sanomien uutisoitua jakson pudottamisesta sarjasta Yle ilmoitti sittenkin esittävänsä sen.

Itsesensuuri ja liioiteltu varovaisuus leimaavat monien mielestä suomalaista julkisuutta. Perusteluissa viitattiin muun muassa suomalaisten poliitikkojen Muhammed-kuvien vuoksi esittämiin anteeksipyyntöihin ja Ville Rannan Muhammed-sarjakuvaan, jonka vuoksi Kaltio-lehden päätoimittaja erotettiin 2006.

"Suomalaisella itsesensuurilla on pitkät perinteet, ja sananvapauden annostelua on pidetty milloin realismina ja milloin viisauden alkuna", toteaa yrittäjä Raoul Grünstein.

"Pelkoon perustuvassa julkaisematta jättämisessä on selvästi kysymys sananvapauden kaventumisesta", kommentoi kirjailija Antti Tuuri.

Suomessa on totuttu miellyttämään ensiksi Neuvostoliittoa ja sitten markkinataloutta, arvioi sarjakuvataiteilija Katja Tukiainen. Nyt suomalaiset pelkäävät loukkaavansa islaminuskoisia.

Suomessa hyssytellään islamin kriittistä käsittelyä, väittää ohjaaja Taru Mäkelä. Uusin pilapiirrosdokumentin ympärillä käyty koreografia kiteyttää hänen mielestään tilanteen.

Dokumenttiohjaaja Virpi Suutari kertoo itsekin islaminuskoisten työskennellessään huomanneensa, kuinka äkkiä itsesensuuri alkaa toimia.

"Alkaa pelätä, että suoraan puhumisesta ja todellisuuden esittämisestä voisi seurata jotain pahaa joko itselle tai kohteille", Suutari kuvailee.

Teatteriohjaaja Atro Kahiluoto pitää fanatismin pelon ongelmaa marginaalisena.

"Epäilen, että esimerkiksi taloudelliset edut tuottavat tällä hetkellä paljon suurempaa varovaisuutta ja itsesensuuria kuin uskonnollisen fanatismin pelko."

Sananvapaus on suhteellista, huomauttaa Basson päätoimittaja Jan Zapasnik. "Poliittinen, tieteellinen, kulttuurinen, taiteellinen ja erityisesti taloudellinen fanatismi pyrkivät rajoittamaan sananvapautta ja kansalaisten näennäisesti vapaata tahtoa Suomessa."

Dramaturgi Juha-Pekka Hotinen suorastaan toivoo fanatismin pelon rajoittavan sananvapautta.

"Ilmeisesti vain pelko neuvoo läntistä maailmaa tarkastelemaan omaa väkivaltaisuuttaan ja tekopyhyyttään kuten sanan ja kuvan vapautta. Pilapiirroksiinko kytkeytyy tuon vapauden arvokkain ulottuvuus?"

Sananvapaudesta on kirjailija Elina Hirvosen mielestä helppo puhua pilakuvakohun yhteydessä.

"Enemmän kotoista sananvapautta rajoittavat vaikeammin nähtävät asiat: median keskittyminen, pienen maan valtaklikit ja toimittajien itsesensuuri, jota pätkätyöt eivät ainakaan vähennä", hän arvioi.

Herkässä kysymyksessä on parempi katsoa kuin katua, ajattelee kuvanveistäjä Kaarina Kaikkonen.

"On valtioviisautta olla tässä arassa asiassa hiukan varovainen, jos suomalaiset aikovat islamilaisten maitten kanssa olla yhteistyössä."

Toimitusten on kyettävä analysoimaan, missä kulkee normaalin journalistisen harkinnan ja itsesensuurin raja, painottaa Journalisti-lehden päätoimittaja Johanna Korhonen

"Journalistinen harkinta perustuu tietoon, arvoihin ja näkemyksiin, kun taas itsesensuurin perusteet ovat usein sameat, ääneen lausumattomat tai epämääräiset."

Yleisradion tuottaja ja toimittaja Timo Harakka korostaa, että Yle voi käyttää samanlaista journalistista harkintaa kuin Helsingin Sanomat, joka ei ole julkaissut Muhammed-piirroksia uutisissaan.

"Yle näyttää ensi tiistaina Karsten Kjaerin dokumentin. Julkaiseeko HS samana päivänä Muhammed-pilapiirrokset?"

---------

Seppo Lehto tamperelainen ajattelemaan pyrkivä ja ajatuksiaan tarvittaessa selventävä kaikkea muuta kuin ummikko pilakuvataiteilija ja yhteiskuntakriitikko

Se on moro ;) - Palaute on aina tervetullutta ;)
e-mail: vapaussoturi@gmail.com

Tunnettu tamperelainen kansallismielinen Seppo Lehto kansakunnallista asiaa eri aiheista said...

Oheinen Ylen julkaisema uutinen käräjä- ja hovioikeuksien tuomioistuinkäytännöstä on harhaanjohtava Tampereen syyttäjä- ja käräjäoikeuden sekä Turun hovioikeuden osalta.

Jos kyseessä on neekeri tai somali ja jopa julkisuuden henkilö sellainen, niin syytettä, eikä niin ollen tuomiota tule välttämättä lainkaan ei edes syyteharkintaa, kun on rasistisia omaa kansaansa vihaavia kommaripoliiseja kommareita sympatiseeraavien syyttäjien ja tuomarien kanssa yhteistyössä.

Itä-Suomessa saa herkimmin linnatuomion

Julkaistu 14.10.2007, klo 05.05 (päivitetty 14.10.2007, klo 07.31)

Lakikirja

Kuva: Arja Lento / YLE
Tuomioistuinten antamat tuomiot vaihtelevat paikkakunnasta ja alueesta riippuen. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen selvityksen mukaan suurin riski joutua vankilaan on Itä-Suomen hovioikeuspiirin alueella. Siellä syytetylle napsahtaa herkimmin ehdoton vankeusrangaistus, kertoo Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalainen.
Sen sijaan Vaasan ja Rovaniemen hovioikeuspiireissä langetetaan useimmin ehdollisia tuomioita, ja lievimmän tai lyhimmän kakun saa Turun hovioikeudesta.

Turun hovioikeuden langettamat tuomiot ovat keskimäärin jopa kolme viikkoa lyhyempiä kuin vastaavat tuomiot Helsingin tai Itä-Suomen hovioikeuksista.

Hovioikeuksissa on itsekin huomattu tuomioiden erot. Niiden tasaamiseksi on muun muassa laadittu ohjeellisia rangaistustaulukoita. Viimeksi sellainen on tehty Kouvolan hovioikeuspiirissä.

Itä-Suomen hovioikeuden presidentti Markku Arponen arvelee, että idän ankaruus voi johtua perinteestä. Lisänä on tuomareiden korkea keski-ikä. Oikeuspoliittisen tutkimuslaitoksen tutkija Ville Hinkkanen selittää eroja luonnollisilla syillä. Joillain alueilla on paljon rikoksenuusijoita ja ehkä enemmän rikollisuuttakin. Käräjäoikeuksin kohdalla tilastoa voi viedä väärään suuntaan käräjäoikeuksien pieni koko.

Hinkkanen ei kuitenkaan hyväksy eroja.

- Ei ole hyväksyttävää, että samasta teosta voi seurata erilainen rangaistus jossain päin maata. Perustuslain mukaan viranomaisten on toimittava yhdenvertaisuusperiaatetta noudattaen. Ihmisten pitää olla tasa-arvoisia lain edessä, sanoo rangaistuskäytännön yhtenäisyyttä selvittänyt tutkija Ville Hinkkanen Väli-Suomen sanomalehtien Sunnuntaisuomalaisessa.

Myös käräjäoikeuksien tuomioissa eroja

Hovioikeuksien lisäksi myös käräjäoikeuksien tuomioissa on isoja eroja. Oikeusministeri Tuija Brax (vihr.) pitää langetettujen tuomioiden vaihtelua varsinkin käräjäoikeuksin kohdalla suurena. Hän uskoo, että käräjäoikeusuudistus tasaa tilannetta, kun uudistuksen myötä oikeuksista tulee isompia.

Joillain alueilla pahoinpitelystä tulee muutaman kuukauden rangaistus, toisella alueella tuomio on jopa kaksinkertainen. Vuosina 2004 - 2006 keskimääräiset ehdottomat vankeustuomiot pahoinpitelyistä olivat 0 - 19 kuukautta käräjäoikeuksista riippuen. Koko maan keskirangaistus oli 10,5 kuukautta.

Tutkija Ville Hinkkanen selittää eroa rikollisuuden alueellisella vaihtelulla ja rikoksenuusijoiden määrällä, mutta myös tuomioiden mittaamiskulttuurin eroilla sekä työkäytännöillä.

Vertailuissa mukana satoja rikoksia

Käräjäoikeuksien vertailussa oli mukana vuosien 2004 - 2006 pahoinpitely- ja varkausrikokset. Tuona aikana 63 prosenttia pahoinpitelijöistä selvisi sakoilla, mutta vaihtelu oikeuksittain oli 35 - 85 prosenttia. Keskimääräinen ehdoton tuomio oli 10,5 kuukautta, kun keskituomioiden vaihtelu oli oikeuden mukaan tarkasteltuna 0 - 19 kuukautta.

Hovioikeuksien osalta vertailtiin kaikkia tuomioita vuosina 1999 - 2003. Sen perusteella havaittiin, että Itä-Suomessa annettiin useammin vankeustuomio sakkojen sijaan. Lisäksi vankeustuomio oli useammin ehdoton tuomio. Tuomiot olivat vieläpä pidempiä kuin muualla. Samaan ehdottomien tuomioiden pituuteen ylsi Helsingin hovioikeuspiiri.

Lyhimmät vankeustuomiot annettiin Vaasan ja Turun hovioikeuspiireissä. Turussa tuomiot olivat keskimäärin jopa seitsemän prosenttia lyhyempiä kuin Itä-Suomessa tai Helsingissä annetut.

Tutkija Ville Hinkkasen laskelmien mukaan Turussa saa keskimäärin kolme viikkoa lyhyemmän ehdottoman tuomion kuin Itä-Suomessa. Käytännössä Turun antama alennus merkitsee sitä, että itäsuomalainen istuu linnassa puolitoista - jopa kaksi viikkoa kauemmin kuin länsisuomalainen vanki.

YLE Uutiset

Eduskuntaehdokas / Kuntavaaliehdokas Lehto Seppo: Kannanottoja Suomen ryssäläistämisen / bryssäläistämisen / islamisoittamisen estämikseksi nyt ennen kuin on myöhäistä. Toimikaa! said...

Lehdistötiedote erilaisille lehtineekereille

Tulin eilen 28.10.2007 tyttärien kanssa Tampereen konservatorion esityksestä missä esikoinen esiintyi huilistina.

Matkalla kotiin jarrutin rajusti ja palasin ottamaan Hämeenpuiston tolppiin kiinnitetyistä Islam tai vapaus - julisteista kuvia.

Lähetin ko. kuvat hetki sitten eri tahoille mm eri lehtineekereille ja Tampereen islam-seurakunnalle sekä piilokopioina valituille tutuille mm. sisulaisille ymv:lle harkintaan jos vaikka ko. ilmiötä Jussi Halla-ahokin uutisoisi Scriptassaan, siinä kuin lehtineekeritkin.

Ko. kuvat ilahduttivat mieltäni kaikessa informatiivisuudessaan